Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
BENZINERA SANT FRUITóS DE BAGES

La nostra benzinera principal es troba al c/Barcelona, nº60-64 del polígon industrial la Bòbila, del mateix municipi i on podràs gaudir d'unes instal·lacions molt amplies amb 4 sortidors per poder repostar gasoil A, gasoil Premium, benzina sense plom 95 i benzina sense plom 98, i Ad blue, GLP i punt de carga elèctric Endesa . Disposem de túnel de rentat automàtic i 5 pistes (una per vehicles grans) amb pistoles per rentar el seu cotxe manualment, amb aspiradors, maquina per la pressió de neumàtics i neteja catifes.

El repostatges es podran realitzar automàticament des de el sortidor les 24 hores del dia i 365 dies de l'any o si be prefereix tenim al seu servei un mini Markets on l'atendran els nostres treballadors i on pot trobat tot allò que necessiti pel seu vehicle o be per menjar o berenar.

Ara som distribuïdors de Cepsa butà i propà i distribuïm el butà a domicili. Els productes que tenim es butà, propà, propà 35 industrial i GLP pels toros.

A mes de tot això tenim sal, carbó, llenya, Pellet A1, i querosè.

Les nostres oficines estan obertes de dilluns a divendres de 8 mati a 9 de la nit i dissabte de 8 a 14, on podran realitzar qualsevol consulta. Tel.938760828

Petro-Pinto SL
C/ Barcelona, 60-68
08272 - Sant Fruitós de Bages (Barcelona) 
938760828
Fax: 938788302
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 305648